Pliki do pobrania
Zeszyty branżowe systemu QAFP
- Wymagania dla Systemu QAFP – część ogólna wer. 12.03.2021
- Tuszki elementy i mięso z kurczaka…Wyd. 4 z dnia 12.03.2021
- Kulinarne mięso wieprzowe_Wyd. 7 z dnia 15.08.2025 NOWE WYDANIE
- Kulinarne mięso wieprzowe_Wyd 6 z dnia 12.03.2021 – OBOWIĄZUJĘ DO 30.11.2025
- Wędliny Wyd 5 z dnia 12.03.2021
- Plan obniżenia emisji gazów cieplarnianych od 16 marca- Produkcja trzody chlewnej i drobiu w systemie QAFP
Pozostałe dokumenty
- Zgłoszenie do Systemu QAFP
- Formularz zmiany danych
- Regulamin znaku towarowego gwarancyjnego Systemu Gwarantowanej Jakości Żywności QAFP
- Księga Znaku QAFP
- Mięso mielone wyd. 2 z 20.04.2020
- Wyroby mięsne na grilla lub do pieczenia wyd. 1 z 20.04.2020
- Konserwy – wymagania produkcyjne i jakościowe
- Wniosek o odstępstwo
- Plan minimalizacji stosowania antybiotyków- drób
- Plan minimalizacji stosowania antybiotyków- trzoda chlewna
- Formularz Katalog praktyk redukcji emisji GHG w produkcji trzody chlewnej
- Katalog metod redukcji GHG

