Jakość QAFP z myślą o Babci i Dziadku

Dziadkowie to dla każdego z nas najważniejsze po rodzicach osoby. To oni przekazują rodzinne tradycje, są pierwszymi cierpliwymi słuchaczami i powiernikami tajemnic swoich wnuków. To pierwsze autorytety po rodzicach z jakimi stykają się dzieci.

W ramach akcji „QAFP na obcasach” UPEMI świętuje najważniejsze wydarzenia z kalendarza życia kobiety. Jednym z nich jest bez wątpienia Dzień Babci i Dziadka. Ich rola w naszym życiu jest bowiem nieoceniona.

W dniu 21 stycznia w Warszawie zaproszeni goście, oczywiście Babcie i Dziadkowie, będą uczestniczyć w wielkim show kulinarnym pod znakiem QAFP. Będą pokazy mistrzów kuchni i nowe sposoby serwowania dobrze znanej wszystkim karkówki, polędwiczki czy schabu. Będzie wspólne gotowanie z naszymi mistrzami. Nie zabraknie także konkursów z nagrodami.

A nad całością będą czuwać dietetycy, którzy obalą wiele błędnych teorii na temat odżywiania i poprowadzą ciekawe wykłady o zdrowym i aktywnym stylu życia.

W roli głównej wędliny i mięsa QAFP, bo gwarantowana jakość to podstawa zdrowego odżywiania, to nawiązanie do smaków dzieciństwa dziadków, którymi warto i należy się dzielić.